Winterspecialiteiten

In de koudere maanden vindt u in ons assortiment heerlijke oer-Hollandse gerechten, stamppotten en vleesspecialiteiten. Bij vleesspecialiteiten kunt u denken aan diverse speksoorten en rookworst. In onze stamppotten zit standaard rul gebakken gehakt of uitgebakken spekjes. Daarnaast bieden tal van specialiteiten en erbij te eten, zoals rookworst en  gehaktbal.

Ons assortiment

  • Rookworsten: varkensvlees, rund en kiprookworst
  • Zuurkoolspek
  • Rookspek
  • Bloedworst
  • Zoete bloedworst met stroop en rozijnen
  • Erwtensoep
  • Bonensoep

Stamppotten

  • Boerenkoolstamppot
  • Zuurkoolstamppot
  • Snijbonenstamppot
  • Snijbonen witte bonenstamppot
  • Rode koolstamppot
  • Stamppot Westlands
  • Hutspot
  • Stamppot zoete appels (hete bliksem)
  • Andijviestamppot
  • Hachee

Wild en gevogelte

  • Eendenborstfilet
  • Hazenbout
  • Konijnenbout
  • Wild zwijn goulash
  • Hertengoulash
  • Hazengoulash

Componenten

  • Stoofvlees
  • Gebraden gehaktbal
  • Spare ribs
  • Halve kip
  • Kippenbouten
  • Drumsticks
  • Gegrilde piri piri boutjes
  • Honey pops
  • Plakken gebraden rollade
  • Babi pangang
  • Ajam pangang
  • Balletjes in ketjapsaus
  • Kip in piri piri saus
  • Gegrilde kip
  • Gebraden karbonade

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.