Barbecue

Buiten eten is een feest! Lekker en compleet. Met ons uitgebreide assortiment kunt u naar wens uw eigen barbecue samenstellen; van een barbecue achter in uw eigen tuin, tot een buurt of verenigingsbarbecue, wij hebben voor iedereen een passend barbecuepakket samengesteld welke aangepast kan worden naar uw wensen.. Alle producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en supermals. Vertrouwde kwaliteit van De Zaak vol Smaak!

BEKIJK ONZE BARBECUEFOLDER


Lekker... groot vlees op de barbecue

Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vleesspecialiteiten maakt u het buitenkoken nog lekkerder. Een barbecue met deksel is ideaal voor het roosteren van een mooi stuk groot vlees. Daarmee krijgt u namelijk het meest smakelijke resultaat. Natuurlijk krijgt u van ons een bereidingsadvies zodat uw vlees op de juiste wijze bereid kan worden.

Het adres voor de groepsbarbecue

Wilt u een barbecue organiseren met uw school, bedrijf, familie, buurt- of sportvereniging? Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wilt hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat uw barbecue een feest wordt met de kwaliteit van De Zaak vol Smaak.

Wilt u eens iets anders op de barbecue

Voor de echte fijnproever die eens iets anders op de barbecue wil, hebben wij volop variatie. Wist u dat De Zaak vol Smaak regelmatig nieuwe specials maakt? Heerlijke nieuwe producten met de kwaliteit van De Zaak vol Smaak. Ook voor de barbecueperiode hebben wij regelmatig nieuwe producten voor op de barbecue. Ontdek de smakelijke mogelijkheden in onze winkel.

Culinair: Entrecote met rozemarijn

Benodigdheden voor 12 personen
  • 2 kg entrecote
  • Zeezout
  • Peper
  • Takjes verse rozemarijn
  • 4 knoflookteentjes
  • Olijfolie
  • 10 sjalotjes
Bereiding

Knoflookteentjes schoonmaken en in dunne schijfjes snijden. Rozemarijn in kleine takjes verdelen. Entrecote bestrooien naar smaak met peper en zeezout. De kleine takjes rozemarijn en de schijfjes knoflook verdeeld over de gehele entrecote in het vlees steken. Het geheel bestrijken met de olijfolie. Na bereiding het vlees in aluminiumfolie wikkelen en 5-10 minuten laten nagaren buiten de barbecue. Sjalotjes schoonmaken, in een ingevette aluminiumfolie wikkelen en de laatste 10 minuten op de barbecue leggen.

Barbecue
  • Indirect
  • 45-60 minuten
  • 200ºC tot kern 55ºC.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.